De gamle sporene på Østensjøbanen er allerede fjernet langs Østensjøveien. Den 9. oktober løftes Bryn bru bort for å erstattes av en ny og moderne t-banebru.
De gamle sporene på Østensjøbanen er allerede fjernet langs Østensjøveien. Den 9. oktober løftes Bryn bru bort for å erstattes av en ny og moderne t-banebru.

Bryn bru på Østensjøbanen skal rives. Buss for bane på søndag

T-banens linje 2, 3 og 4 erstattes med buss søndag da Bryn bru på Østensjøbanen skal rives.

Publisert

Det er Sporveien som gjennomfører arbeidet med å oppgradere Østensjøbanen mellom Etterstad og Hellerud. Arbeidet ved Bryn bru pågår i en lengre periode, men det er kun søndag 9. oktober det blir buss for T-banen på strekningen.

Fra fredag 7. oktober til og med tirsdag 11. oktober blir det i tillegg endringer for busslinje 23, 24, 3N og 4N fordi Østensjøveien er stengt i perioden. Busslinjene får omkjøringer og noen holdeplasser blir ikke betjent.

Slik kjører T-banen:

  • Linje 1: Kjører bare Frognerseteren – Majorstuen
  • Linje 2: Kjører Østerås – Helsfyr og Ellingsrudåsen – Hellerud (Tveita).
  • Linje 3: Kjører Kolsås – Helsfyr og Mortensrud – Hellerud.
  • Linje 4: Kjører Vestli – Helsfyr og Bergkrystallen – Manglerud.

Busslinje 2B erstatter T-banens linje 2 og 3 mellom Helsfyr og Hellerud. Busslinje 4B erstatter T-banens linje 4 mellom Helsfyr og Ryen. Det blir også endringer for flere busslinjer rundt Helsfyr denne søndagen, det gjelder linje 21, 66 og 68.

– Benytt Ruterappen eller reiseplanleggeren for å planlegg reisen din denne perioden. Beregn gjerne også litt ekstra tid, oppfordrer Ruters pressevakt Øystein Dahl Johansen.

Powered by Labrador CMS