Operastranda ligger nesten innerst i Bjørvika - mellom Operaen og det nye Munch-museet.

Nær 30 grader og knallvær når Operastranda åpner fredag. Men til helga kommer regnet

Hvis værmeldingen slår til kan det bli sydenstemning når Operastranda åpner fredag 2. juli. Det meldes om nærmere 30 grader og sol fra skyfri himmel til ut på ettermiddagen.

Publisert

På formiddagen fredag 2. juli skal den nye Operastranda åpnes av blant andre ordfører Marianne Borgen (SV), næringsbyråd Victoria Marie Evensen (Ap) og lederen av Oslos sentrale ungdomsråd Sarah Khalid.

Da har det vært en hektisk innspurt for å få alt klart ved Oslos nye badeplass nesten innerst i Bjørvika.

Du kan bli Operastrandas første badegjest

— Operastranda blir en fantastisk ny bystrand i Oslo. Vi ønsker spesielt at barn og unge skal føle seg hjemme her, sier leder i Bjørvikaforeningen, Ida Gravdal Haldorsen, til VårtOslo.

Etter at den offisielle overrekkelsen av stranda er over, vil en heldig badegjest annonseres. Og bli den første badegjesten på Operastranda.

Anleggsmaskiner i full sving med blant annet å fylle sand på stranda og i sjøen for et par uker siden. Men nå er alt straks klart for badegjester.

Det er Bjørvikaforeningen som står bak konkurransen som avholdes på Instagram og Facebook. For å delta må du enten poste et badebilde av deg selv, eller legge igjen en kommentar på Facebook eller Instagram der du skriver hvorfor du eller dere bør få være først.

Merk bildet eller kommentaren med #Operastranda1.

Varmt men vått i helga

— Jeg håper det finnes mange lokale badeentusiaster som vil delta i konkurransen og ta Operastrandas aller første bad, sier Ida Gravdal Haldorsen.

Om du blir trukket ut som den heldige vinneren, blir du kontaktet med mer informasjon. Men merk at du må kunne stille til bading fredag 2. juli klokken 11.00.

Ifølge yr.no skal det være skyfri himmel, nesten 30 grader i lufta og svak nordøstlig vind i Oslo fredag. Men det er ventet regn i helga. Lyspunktet er imidlertid at temperaturene holder seg godt over 20-tallet. Og regnet gir seg iløpet av søndag.

Powered by Labrador CMS