Operastranda for et par uker siden. Men fredag åpner Oslos mest sentrale badeplass, og du kan bli den første til å bade der!

Ta en bade-selfie og bli den første til å bruke Operastranda!

Legger du ut et badebilde av deg selv på Instagram eller Facebook kan nettopp du bli den heldige som får ta historien første bad på den splitter nye Operastranda. Her kan du lese hvordan du tagger selfien.

Publisert

— Operastranda blir en fantastisk ny bystrand i Oslo. Vi ønsker spesielt at barn og unge skal føle seg hjemme her, sier leder i Bjørvikaforeningen, Ida Gravdal Haldorsen, til VårtOslo

Fredag er den store dagen her da Oslos nye bystrand åpner dørene for publikum.

Slik går du frem for å bli første badegjest

Etter at den offisielle overrekkelsen av stranda er over, vil en heldig badegjest annonseres. Og bli den første badegjesten på Operastranda.

Det har vært hektisk arbeid med å få alt ferdig de siste ukene. Men fredag er alle anleggsmaskiner borte og Operstranda åpnes.

Det er Bjørvikaforeningen som står bak konkurransen som avholdes på Instagram og Facebook. For å delta må du enten poste et badebilde av deg selv, eller legge igjen en kommentar på Facebook eller Instagram der du skriver hvorfor du eller dere bør få være først.

Merk bildet eller kommentaren med #Operastranda1.

— Jeg håper det finnes mange lokale badeentusiaster som vil delta i konkurransen og ta Operastrandas aller første bad, sier Ida Gravdal Haldorsen.

Om du blir trukket ut som den heldige vinneren, blir du kontaktet med mer informasjon. Men merk at du må kunne stille til bading fredag 2. juli klokken 11.00.

Badefesten fortsetter lørdag

Etter stranden er åpnet og det aller første badet er gjennomført, kan den tas i bruk av alle. Haldorsen forteller at de også har planlagt mye aktivitet lørdag 3. juli.

Lederen av Bjørvikaforeningen håper både badegjester og andre tar turen innom.

— Stranda er laget for at alle som vil skal kunne komme til og kose seg ved og i vannet. På lørdag blir det musikk og aktiviteter for store og små hele dagen, lover en spent Haldorsen.

Blant høydepunktene på lørdagen, er morgenyoga, familie reggae-disco, svømmekurs og utlånsbod med strandleker.

Powered by Labrador CMS