Juliane Snekkestad i Slottskapellet i forbindelse med prinsesse Ingrid Alexandras konfirmasjon i august 2019.

Advokaten til Høibys ekskjæreste: Hun har fått status som fornærmet i avhør hos politiet

Marius Borg Høibys ekskjæreste Juliane Snekkestad var fredag i avhør hos politiet, bekrefter hennes advokat Petter Grødem. Der fikk hun status som fornærmet.

Publisert

– I avhøret fikk vi beskjed om at hun har status som fornærmet og at politiet har startet en undersøkelsessak, sier advokat Petter Grødem.

Han ønsker ikke å fortelle noe om hva Juliane Snekkestad har forklart til politiet, men har et budskap som han synes er viktig nå.

– Hun er fornærmet i saken, har forklart seg for politiet og så vil vi la politiet gjøre jobben videre. Det som er viktig for henne og familien hennes er at de får fred i størst mulig grad.

Avhørt i annet politidistrikt

Politiet bekreftet fredag kveld at det er gjennomført et avhør av Snekkestad.

– Avhøret ble gjennomført i Sør-Øst politidistrikt. Av hensyn til etterforskningen kan vi ikke kommentere mer utover dette. For øvrig viser vi til tidligere pressemelding som er sendt ut i dag, om at siktelsen vurderes fortløpende, opplyste politiinspektør Henriette Taxt Røstadli i Oslo politidistrikt.

Politiet bekreftet tidligere fredag at de på bakgrunn av hennes uttalelser om Høiby, har opprettet dialog med hans andre ekskjæreste Nora Haukland, om å gjennomføre et avhør av henne.

Ønsker ikke å anmelde

Nettavisen skrev fredag kveld at Haukland ikke ønsker å anmelde Høiby til politiet.

– Hun har valgt ikke å anmelde selv, men kontaktet meg etter at den andre saken med Høiby ble kjent da hun akkurat nå står i et stort press, sier hennes advokat, John Christian Elden, til avisen.

Snekkestad var i et forhold med Høiby fra 2018 til 2022, Haukland fra 2022 til 2023.

– Per i dag er Høiby siktet for kroppskrenkelse og skadeverk. Siktelsen mot Høiby vurderes fortløpende og kan bli utvidet i forbindelse med avhør, opplyste politiinspektør Taxt Røstadli i en oppdatering tidligere fredag.

Det var søndag 4. august klokken 12.30 politiet rykket ut etter melding om voldshendelse i en leilighet på Frogner i løpet av natten i forveien. Marius Borg Høiby ble pågrepet senere samme dag og løslatt fra arrest et døgn senere.

Powered by Labrador CMS