På Bygdøy koste folk seg på skøyter i helgen. Forhåpentligvis overlever skøyteisen mildværet i uka som kommer, frem til det blir kaldere igjen neste helg

Snart er det slutt på det gnistrende vinterværet. Til uka blir det sludd, regn og plussgrader

Temperaturene stiger igjen i Oslo de kommende dagene, melder meteorologene. Fra onsdag kan det bli tre til fire plussgrader og regn i hovedstaden.

Publisert

Det kalde, flotte vinterværet over Oslo har gitt drømmeforhold for alle som er glad i å stå på skøyter. Sakte men sikkert er det den siste tiden lagt isflater mange steder i byen.

Kaldere igjen til helgen

Det kalde været holder seg søndag og mandag. Men så er det trolig slutt på skøytegåing i byen. Fra mandag ettermiddag melder Yr.no om nedbør i form av snø.

Så stiger temperaturen tirsdag, og det varsles mer snø som etter hvert blir til sludd når gradestokken kryper oppover til null og et par plussgrader.

Det var barn og barnefamilier på Bayern fra sen formiddag til tidlig kveld denne helgen.

Fra onsdag og frem til lørdag melder meteorologene om opp mot fire plussgrader i Oslo. Men til alle skøyteglade - fortvil ikke. Neste helg er det meldt kuldegrader igjen. Spørsmålet er om de flotte isflatene rundt om i byen overlever mildværet frem til da.

Les også: Bendik (28) og Leo (27) spiller tomanns løkkehockey på Fagerborg. Nå snører folk på seg skøytene som aldri før

Mange steder å gå på skøyter

Her er noen flere isflater som nå er åpne:

Vannspeilet i Bjørvika, Østensjøvannet, Idoten på Adamstuen, dammen nederst i parken på St. Hanshaugen ved Knut Knutsens plass, Lilleborgbanen, Tonsenhagen naturisbane, Eventyrplassen i Ullevål hageby, rinken ved Furuset-hallen, Bayern eller Sophus Bugges plass på Fagerborg, Ella Hvals plass bak Sandakersenteret, grusbanen på Lille Tøyen, isbanen på Keyserløkka (ved Bunnpris), Nordre Åsen, Voldsløkka, Evald Ryghs plass i enden av Herman Foss gate og nå også ved Vålerenga skole, blir vi fortalt.

Powered by Labrador CMS