Beskjeden på trikkens skjermer var ikke til å ta feil av.

Her får alle passasjerer beskjed om å forlate trikken på flekken

I signalgult lyste nødutgangstegn opp på trikken.

Publisert

Det ble en brå stopp på trikketuren for passasjerer på trikkelinje 12 i retning mot Majorstuen på Olaf Ryes plass i 19.30-tiden forrige mandag.

Passasjerene ble brått bedt om å forlate trikken. Døren gikk opp, og på skjermene inne i CAF-trikken, som tilhører Sporveiens nyeste modell, lyste det i signalgult med nødutgangstegn og følgende beskjed: «Vennligst forlat trikken».

– Vognfører oppdaget en feil på en kompressor i boggien på trikken det her er snakk om, forklarer pressekontakt i Sporveien, Tone S. Tuhus, til VårtOslo etter hendelsen.

Trikken ble raskt tømt etter trikkeførerens beskjed.

– Dette er en udramatisk hendelse, men vognfører anså det som sikkerhetsmessig mest forsvarlig at de reisende forlot vognen, slik at vognfeilen kunne undersøkes nærmere, understreker hun.

Fra trikk på linje 12 i retning Majorstuen til «ingen påstigning».

Skriften på trikkens lysskilter på utsiden endret seg fra «12 Majorstuen» til «Ingen påstigning», før dette igjen ble endret til «12 Heimdalsgata», før trikken kjørte videre.

«12 Heimdalsgata» sto det på trikken da den kjørte videre, men kursen ble satt mot Grefsen vognhall, ifølge Sporveiens pressekontakt.

– Trikken ble kjørt til Grefsen vognhall uten passasjerer for nærmere undersøkelse og reparasjon, avslutter Sporveiens pressekontakt.

Powered by Labrador CMS