t-banen
T-banen vil ikke gå etter klokka 20.55 på kvelden i vinter. Foto: Sporveien

Ingen T-bane mellom Majorstuen og Stortinget på kvelden i vinter

Trikk for T-bane erstatter de manglende avgangene på kvelden i perioden 7. januar til 28. mars.

På kveldene på hverdager fra 7. januar til 28. mars skal det jobbes i T-banetunnelen mellom Majorstuen og Stortinget. Reisende oppfordres til å benytte alternative reisemåter i perioden.

Fra klokken 20.55 og ut driftsdøgnet fra mandag til torsdag, fra 7. januar, blir det ikke mulig å ta T-bane mellom Majorstuen og Stortinget T-banestasjon. Bakgrunnen er at Sporveien skal gjennomføre nødvendig vedlikeholdsarbeid i tunnelen.

Alle T-banelinjer påvirkes

Arbeidet vil pågå på kvelden og natten fra mandag til torsdag fram til 28. mars. Alle T-banens linjer påvirkes av dette arbeidet, ifølge en pressemelding.

Reisende oppfordres til å benytte RuterReise eller reiseplanleggeren på ruter.no for å finne den beste reisemåten. Det kan være lurt å beregne litt ekstra god tid til reisen i denne perioden. Spesielt viktig er dette for de som skal reise gjennom Oslo sentrum og dermed trenger å bytte både på Majorstuen og Stortinget.

Ekstraavganger med trikk

Strekningen mellom Majorstuen og Stortinget/Jernbanetorget dekkes av trikkens linje 19, som får ekstraavganger, samt av ekstra trikkelinje 15 som kjører fra Majorstuen via Frogner til Nationaltheatret og Jernbanetorget. Det er også mulig å benytte trikkens linje 11, 12 og 13 gjennom sentrum.

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET VÅRT

Kommentarer