Det skal gjennomføres oppgraderinger og vedlikeholdsarbeid på T-banen i Oslo i september og oktober. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Det skal gjennomføres oppgraderinger og vedlikeholdsarbeid på T-banen i Oslo i september og oktober. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Ruter varsler nye T-baneavvik i høst

T-banen i Oslo må i perioder kjøre annerledes eller erstattes av buss på grunn av vedlikeholdsarbeid i høst.

Publisert

Arbeidet skal gjennomføres i september og oktober. Reisende oppfordres til å følge godt med i reiseplanleggeren eller appen RuterReise i denne perioden, ber Ruter.

Sporveien gjennomfører vedlikeholdet av T-banen som blant annet består av skinnearbeid og vekselbytter.

– Dette er nødvendige oppgraderinger og vedlikehold som sikrer leverings- og driftsstabiliteten til T-banen, sier kommunikasjonsrådgiver Jan Rustad i Sporveien.

T-banelinjene som rammes

Slik påvirkes T-banelinjene:

  • Linje 1 fra Majorstuen til Frognerseteren er kvelds- og nattestengt fra 2. til 18. september. Det er buss for bane i denne perioden.
  • Linje 4 fra Bergkrystallen til Manglerud er kvelds- og nattestengt fra 23. til 26. september. Det er buss for bane mellom Helsfyr og Bergkrystallen.
  • Linje 2 og 3 fra Majorstuen til Østerås og Majorstuen til Kolsås er helstengt fra 28. september til 6. oktober. Det er buss for bane mellom Majorstuen og Smestad.
  • Linje 1,2,3 og 4 er helstengt mellom Majorstuen og Smestad og Frøen fra 3. oktober til 6. oktober.
  • Linje 2 fra Hellerud til Ellingsrudåsen er helstengt fra 26. oktober til 27. oktober. Det er buss for bane mellom Helsfyr og Ellingsrudåsen.
Powered by Labrador CMS