– Det er hyggelig å se at folk setter pris på maten hos oss, men jeg ønsker å presisere at vi har nok av varer, så det er ingen grunn til hamstring, sier Yann Faremo (til h). Til venstre: Gaël Faremo.
– Det er hyggelig å se at folk setter pris på maten hos oss, men jeg ønsker å presisere at vi har nok av varer, så det er ingen grunn til hamstring, sier Yann Faremo (til h). Til venstre: Gaël Faremo.

Ikke alle småbedrifter står i krise. Matbutikken Picard, på Briskeby, doblet omsetningen på en uke

Picard på Briskeby selger ikke bare rekordmye fransk mat om dagen. Typen av mat som kundene putter i handlekurven har også endret seg de siste ukene.

Publisert

Torsdag 12. mars opplevde den franske frossenmatprodusenten Picard omsetningsrekord med hele 600 prosent økning, og salgstrenden ser ut til å fortsette. På én uke doblet Picard omsetningen i butikken på Briskeby i Oslo.

– Vi ser en tydelig effekt av de kritiske omstendighetene som preger samfunnet i disse dager. Omsetningen har rett og slett skutt i været, sier Yann Faremo, daglig leder i Picard Norge.

Få tilgang til alle artikler på VårtOslo.
Som abonnent får du tilgang til stort, smått og nytt om det som skjer i nærmiljøet ditt.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

ÅR
kr 695
kr 1,90 pr. dag

Kjøp

3 MÅNEDER
kr 189
kr 2,10 pr. dag

Kjøp

MÅNED
kr 75
kr 2,50 pr. dag

Kjøp

STØTTE-ABONNEMENT
kr 198 pr. måned

Kjøp