Politiet sporet den stjålne mobilen til Uranienborg. Det er uvisst om det ble brukt elsparkesykkel under ranet. 
Arkivfoto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
Politiet sporet den stjålne mobilen til Uranienborg. Det er uvisst om det ble brukt elsparkesykkel under ranet. Arkivfoto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

Mann i 50-årene ranet av tenåringer på sparkesykkel i Bogstadveien

Politiet i Oslo er på utkikk etter to menn i 18-årsalderen etter at en mann fredag kveld ble påkjørt, slått og ranet i Bogstadveien på Majorstuen.

Publisert

Det var VG som først meldte om sparkesykkelranet. Operasjonsleder Sven Christian LieOslo politidistrikt sier til NTB at selv om sparkesykler er blitt mye mer vanlig i bybildet i Oslo, er det ytterst sjelden de får melding om lovbrudd av dette slaget.

Tok mobil og kort

— Vi fikk melding til politiet klokka 20.44 om at mann i 50-årene var påkjørt i Bogstadveien på Majorstuen av en sparkesykkel, En av de to som var på den, hoppet av og slo ham, men fornærmede var ikke skadd etter slaget, sier Lie.

I situasjonen som oppsto tok gjerningspersonen mannens mobil og kortholder, som inneholdt bankkort.

Sporte mobil til Uranienborg

— Politiet sporet mobilen til en adresse på Uranienborg, og der fant vi den knust utenfor. Det ble søkt etter de to på sparkesykkelen, uten hell så langt. De er beskrevet som unge menn i 18-årsalderen, sier Lie.

Politiet har opprettet sak og vil blant annet gå gjennom tilgjengelig videoovervåkings-materiale. Det er ukjent om det var en elsparkesykkel som ble benyttet under ranet.

Powered by Labrador CMS