DEBATT

Grethe Jobling mener det vil være en klok avgjørelse av AP kommer å beholde Ullevål sykehus.

– Jonas Gahr Støre, si nei til statlig regulering av Ullevål sykehus

Da må du la Oslo Kommune bestemme over Ullevål Sykehus. Da lar du ikke din regjering gå til skrittet å frarøve oss våre felles verdier og gjennomfører statlig regulering!

Publisert

Hei! Jonas Gahr Støre, du lever godt på de verdier dine forfedre skapte, garantert ved hardt arbeid og stor risiko, verdier de etterlot seg til beste for sine arvinger. Også dine arvinger er tilgodesett og sikret økonomisk, om ikke makthavere etter deg med et pennestrøk frarøver dere alt. Det håper jeg aldri skjer i Norge!

Ullevål Sykehus ble grunnlagt på en kjempeeiendom i Christiania Kommune i 1887. Også det bygget opp ved hardt arbeid, forsakelse og kloke prioriteringer! Med datidens beskjedne midler, men med ett mål for øyet, å kunne betjene syke, skadde og aldrende mennesker, fattige så vel som rike.

De enorme verdiene som sykehuset representerer, men vel så viktig, eiendommen sykehuset er bygget på er fortsatt i fellesskapets eie. Våre felles verdier du nå er satt til å forvalte!

Vil du lytte?

Du er selv oslogutt, kjenner byen godt, men du har muligens ikke til hensikt å lytte til byens og folkets vilje, noe du vel lovet før du vant valget 2021?

Hele Oslo bystyre, med unntak av Høyre, ønsker å bevare Ullevål Sykehus til beste for Oslos og landets befolkning! Dette akter du ikke å lytte til, du ignorerer dem og oppfører deg som enehersker sammen med din helseminister, og med et pennestrøk vurderer du å frarøve Norges befolkning deres verdier.

Ikke frarøv oss verdiene

Makten er din, men vil du kunne se dine barn og barnebarn i øynene når din vakt er over? Også det har du lovet!

Da må du la Oslo Kommune bestemme over Ullevål Sykehus. Da lar du ikke din regjering gå til skrittet å frarøve oss våre felles verdier og gjennomfører statlig regulering!

Møt ditt folk åpen og ærlig, vis deg ansikt til ansikt og meddel: Ingen statlig regulering, Oslo kommune er rettmessig forvalter av Ullevål sykehus. Jonas Gahr Støre – AP kommer aldri til å tape på en klok avgjørelse!

Powered by Labrador CMS