Bingoen ligger inne på Bøler Senter. Her fra en tidligere anledning.

Truet betjeningen med kniv og løp fra Bøler Bingo onsdag – nå undersøker politiet om de pågrepne kan ha tilknytning til andre uoppklarte ran

Politiet undersøker om de to pågrepne etter et bingoran onsdag ettermiddag kan ha tilknytning til andre uoppklarte ran i distriktet.

Publisert

– Vi søker etter mannen i nærområdet og jobber med innhenting av vitneopplysninger, meldte Oslo-politiets operasjonssentral i en oppdatering klokken 15.34 da de meldte at en mann skulle ha ranet til seg en veske på Bøler Bingo og løpt fra stedet.

 Politiet understreket samtidig at ingen personer var skadd.

– Mistenkte truet betjeningen med kniv før han tok vesken og løp fra stedet, het det videre fra politiet som fikk meldingen om ranet klokken 14.55, ifølge operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt.

– Gjerningspersonen er en høy, mørkhudet mann iført en sort allværsjakke med hette, sort joggebukse med hvit skrift ned langs yttersidene samt sorte sko, oppga politiet kort tid etter den innledende meldingen.

Bøler Bingo onsdag ettermiddag.

To pågrepet

– Ingen er pågrepet i saken så langt, men vi har sikret spor som gjør at vi har en navngitt mistenkt i saken. Saken følges opp videre i etterforskningssporet, opplyste politiet i en oppdatering klokken 18.42.

Halvannen time senere kunne politiet informere om at de hadde jobbet med etterforskning i saken gjennom ettermiddagen, og at to personer var blitt pågrepet i saken. 

Undersøker andre uoppklarte ran

Politiet undersøker også om disse to har tilknytning til andre uoppklarte ran i distriktet. 

Politiet ved Bøler Bingo etter at en mann ranet til seg en veske onsdag ettermiddag.

– De to pågrepne er menn i 20-årene. De ble pågrepet i samme leilighet på Vollebekk, opplyser operasjonsleder Hekkelstrand.

Powered by Labrador CMS