Ranet skjedde på Arkaden Shopping tirsdag formiddag.

Knivran på kjøpesenter i sentrum: – Dersom noen ser noen med denne beskrivelsen, ta kontakt med politiet

Gjerningsmannen stakk fra stedet på Arkaden Shopping tirsdag formiddag.

Publisert

– Politiet er med flere bevæpnede ressurser i området Arkaden, meldte Oslo-politiets operasjonssentral i en oppdatering klokken 10.38.

Dette etter at en person kort tid før hadde ranet en butikk i tilknytning til kjøpesenteret Arkaden Shopping, som ligger sentralt i sentrum med adresse Karl Johans gate.

Truet med kniv

– Gjerningsmannen truet ansatte på stedet med kniv, utdyper politiet.

Det er en elektronikkforretning på kjøpesenteret som har blitt utsatt for ranet, ifølge operasjonsleder Bjarne Pedersen i Oslo politidistrikt.

Deler signalement

– Politiet søker etter en mann med følgende beskrivelse: Ung gutt, mørk i huden, iført grå hettegenser, sorte sko, sort jakke og bærer trolig på to hvite plastposer merket «Elkjøp». Dersom publikum observerer noen med denne beskrivelsen, ta kontakt med politiet, heter det i en oppdatering fra politiet like før klokken 11.00.

Halvannen time senere informerte politiet om at de hadde avsluttet det aktive søket i området rundt åstedet, og at saken gikk over i etterforskningsfasen.

Den ansatte i butikken ble ikke skadet, skriver TV 2. Politiet opplyser til VG at de har oversikt over tyvgodset, men at de ikke ønsker å si hva vedkommende kom seg unna med.

Powered by Labrador CMS