Drosjen som kjørte inn i Kaffebrenneriet på Elisenberg onsdag kveld hentes av bilberger.

Taxi kjørte inn i kafé og parkerte biler på Elisenberg: – Store skader

Ingen personer ble skadet og trikken kunne gå uforhindret forbi, men de materielle skadene ble store da en taxi braste inn i en uteservering og flere andre biler på Elisenberg onsdag kveld.

Publisert

– En taxi har kjørt delvis inn i en kafé i krysset Løvenskiolds gate/Frognerveien. Ingen personer er tilsynelatende skadet, men taxisjåføren vil tilses av ambulansen, het det i en oppdatering fra politiet klokken 19.07.

– Vi har en patrulje på stedet nå. De jobber med å få oversikt over hva som har skjedd, opplyste operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt kort tid senere.

Den aktuelle kaféen er Kaffebrenneriet i Løvenskiolds gate, ifølge politiet. Denne ligger like ved trikkestoppet Elisenberg.

Fem biler skadet

– Trikken går som normalt forbi. Tre biler må taues vekk fra stedet og berging er på vei, fortsatte politiet innledningsvis. 

Til sammen fem biler og uteserveringen til Kaffebrenneriet fikk store skader.

De meldte først at det dreide seg om en taxi som hadde kjørt inn i to parkerte biler på stedet. 

Noe senere kunne de informere om at til sammen fem biler ble skadet i ulykken, men understreket samtidig at ingen personer ble påkjørt.

En av de parkerte bilene hadde fått airbagen utløst. En av de andre var en bil med ambassadeskilter.

– Skal ha hatt stor fart

– Det er relativt store skader på biler og uteserveringen på stedet. Politiet undersøker hva som kan være årsaken til hendelsen, men foreløpig er det uklart, het det fra politiet nærmere klokken 19.30.

Flere biler fikk hard medfart da taxien var på ville veier på Elisenberg.

– Vi har ingen indikasjoner på at sjåføren har kjørt inn i de parkerte bilene med overlegg, understreket politiet da.

Bilberger i arbeidet på stedet onsdag kveld.

– Sjåføren er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang, og vi har ikke fått avhørt ham nærmere. Han skal imidlertid ha hatt stor fart, sier operasjonsleder Hekkelstrand til NTB.

Powered by Labrador CMS