Ensjø stasjon på T-banens linje 1, 2,3 og 4 ved en tidligere anledning.

Møtte opp til avtale ved T-banestasjon – ble ranet

Politiet jobber med tekniske spor for å identifisere de mistenkte.

Publisert

Oslo-politiets operasjonssentral meldte i en oppdatering like etter klokken 16.30 at de var på plass ved Ensjø T-banestasjon. Dette i forbindelse med at noen ungdomsskoleelever da de møtte antatt kjøper i området for å selge noen gjenstander etter avtale, ble utsatt for ran.

Truet

Politiet var da i kontakt med både de fornærmede og foreldrene samtidig som de gjorde søk etter gjerningspersonene.

– De fornærmede guttene ble truet med vold og måtte gi fra seg mobil og et klesplagg. Vi har senere fulgt sporing på den aktuelle mobilen og gjenfunnet denne i sentrum, heter fra politiet, som fortsetter:

– Den ble funnet på en person som hadde funnet mobilen, og han hadde således ikke noe med saken å gjøre.

Sporsikring

Politiet, som understreker at ingen ble skadd som følge av ranet, jobbet kort tid etter innledende melding med sikring av elektroniske spor i håp om å identifisere de mistenkte.

– Det er mange detaljer i denne saken som ikke er fastslått ennå, men det er på det rene at den ene fornærmede skulle selge hodetelefoner eller lignende og hadde avtalt med møte med kjøper, opplyser operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt.

– Selger og hans kompis møtte da kjøperen og et par til. Det oppstod i forbindelse med møtet en situasjon vi betegner som et ran, forklarer han videre.

Idet klokken nærmet seg 19.00 var foreløpig ingen pågrepet for ranet. Politiet hadde da sikret både video og andre spor av hendelsen og vil følge opp dette i den videre etterforskningen.

Powered by Labrador CMS