Sønnen Jens og resten av familien er en sentral grunn til at Sherida Spitse nå forlater Intility arena og Norge og drar tilbake til hjemlandet Nederland.
Sønnen Jens og resten av familien er en sentral grunn til at Sherida Spitse nå forlater Intility arena og Norge og drar tilbake til hjemlandet Nederland.

Fra Nederland til Valle. Sherida Spitse, Vålerengas kanskje beste spiller noensinne, gir seg etter sesongslutt

Den hollandske midtbaneterrieren Sherida Spitse (30) er kanskje den beste spilleren norsk kvinnefotball noen gang har hatt besøk av. Etter sesongen avslutter Vålerenga-kapteinen sitt norgesopphold og flytter hjem til Nederland med kone og barn.

Publisert Sist oppdatert

Det er en uttalt erkjennelse blant de aller fleste fotballelskere at herrefotballen kvalitetsmessig er lysår bedre en damefotballen. Ikke bare er tempo, teknikk og sampill mye bedre hos herrene, men også individuelt er gutta mye bedre i prestasjonene enn hva damene er lyder gjengs oppfatning blant de fotballfrelste.

På Valle Hovin har myten fått prøve seg de siste tre årene. Siden overgangen fra FC Twente i 2018, etter tidligere å ha spilt tre sesonger for Vålerengas erkerival Lillestrøm, har midtbanemotoren og kapteinen, nederlandske Sherida Spitse, gjort skam på gamle teorier. Hennes rå kvalitet og fightervilje har til og med fått Klanen til å hevde at hun skal være bedre enn Zinedine Zidane.

Få tilgang til alle artikler på VårtOslo.
Som abonnent får du tilgang til stort, smått og nytt om det som skjer i nærmiljøet ditt.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

ÅR
kr 949
kr 2,60 pr. dag

Kjøp

3 MÅNEDER
kr 249
kr 2,80 pr. dag

Kjøp

MÅNED
kr 98
kr 3,30 pr. dag

Kjøp

STØTTE-ABONNEMENT
kr 198 pr. måned

Kjøp