På fredag satte Ruter ut en benk ved Sporveismuseet på Majorstuen, slik at gående kan ta seg en hvil, før de går videre.
På fredag satte Ruter ut en benk ved Sporveismuseet på Majorstuen, slik at gående kan ta seg en hvil, før de går videre.

Nå kan Lisbet (78) og Sissel (83) ta seg en pust i bakken på benken ved Sporveismuseet på Majorstuen

Fredag fikk Sissel (83) og Lisbet (78) endelig tatt seg en liten hvil på Majorstuen etter gåturen. – Vi vil helst sitte litt skikkelig på en benk og se ut som vi tar en pause!!

Publisert

– Ingen legger merke til hvor mye oppoverbakke det er mellom Majorstuen og Marienlyst før de blir gamle, sier Sissel Staff, som kom med forslaget sammen med venninnene Elisabeth Gjems og Lisbet Willoch.

Benken er en del av en kampanje fra Ruter hvor åtte benker er satt ut. Transportforetaket Ruter fikk til sammen 362 benkeforslag fra publikum i forbindelse med en kampanje.

Enklere å være aktiv

– Nærområdene brukes mer enn noen gang og derfor vil Ruter legge til rette for enda flere nære, lokale turer. Vi håper at benkene vil gjøre det litt enklere å være aktive i annerledestiden, sier Lisa Steen, som er ansvarlig for markedskommunikasjon i Ruter, i en pressemelding.

De tre damene ønsket en benk i området for å få et sted og ta en liten hvil på turen.

Venninnene hadde drømt om en benk i krysset Gardeveien/Hammerstads gate, men det lot seg dessverre ikke gjøre. Derfor ble det en benk i Trudvangveien ved Sporveismuseet i stedet.

– Ser litt stakkarslig ut

– Noen har valgt seg ut en stor stein som de dumper ned på, men den er kald, hard og ikke særlig ren. Uansett ser det litt stakkarslig ut. Vi vil helst sitte litt skikkelig på en benk og se ut som vi tar en pause!! Ikke se ut som vi har falt om og trenger hjelp!! skriver damene i forslaget.

Benkene er satt ut på følgende steder: Bøler, Haugenstua, Blystadlia, Drøbak, Rødtvet, Fornebu, Lambertseter og nå på Majorstuen.

Benkene er plassert ut i høst og nå i vinter. De to siste som ble satt ut var på Haugenstua 17. desember og Majorstuen nå sist fredag 5. februar.

Powered by Labrador CMS