Ved Solli plass tok politiet over den berusede og gretne mannen.
Ved Solli plass tok politiet over den berusede og gretne mannen.

Mannen fikk ikke sove ut rusen på trikken og slo til en vekter før Solli plass

Mannen som slo ønsket bare å få sove ut rusen sin på trikken og ble hissig da vektere vekket han opp og ville sende han ut i kulden.

Publisert

Den berusete mannen ble først hjulpet av trikken ved Oslo hospital i Gamlebyen. Men gikk da i stedet rett over på neste trikk vestover.

Da denne trikken nærmet seg Hoff, ved Skøyen, ble mannen nok en gang hjulpet av trikken. Men mannen ga seg ikke og gikk i stedet rett over på neste trikk, i retning sentrum. Slik at han kunne fortsette å sove ut rusen.

Denne gangen kontaktet vekterne fra Sporveien politiet, slik at han ikke skulle gå på trikken igjen. Det var da det skal ha oppstått noen tumulter, ifølge kommunikasjonssjef Cato Asperud, i Sporveien.

Ble ikke fysisk skadet

Ifølge oppdragsleder Magne Olsvoll, i oslopolitiet, slo mannen en vekter på vei til Solli trikkestasjon. Vekteren ble ikke fysisk skadet, og det endte ikke med noe lege- eller sykebesøk for vekteren.

Politiet tok kontroll på mannen ved Solli trikkestasjon. Politiet oppgir på Twitter at "mannen fremstod som beruset og nektet å samarbeide med politiet på stedet. På bakgrunn av dette blir han innbragt etter politilovens §9.Vekteren er uskadd og ønsker ikke å anmelde forholdet."

Hendelsen skapte litt forsinkelser i trafikken, men ikke veldig mye, ifølge Asperud.

Powered by Labrador CMS