Vinduene ble knust et knapt døgn etter at innehaveren av Sushi & wok på Haugerudsenteret hadde blitt brutalt banket opp.

Eieren brutalt banket opp og sushi`en på Haugerud utsatt for grovt hærverk. Nå slår nabolaget ring rundt den lille sjappa

Først ble innehaveren av Sushi & wok på Haugerudsenteret brutalt banket opp. Dagen etter ble vinduene i sushi-sjappa knust og inventar ødelagt. Nå stiller nabolaget opp og viser at de bryr seg.

Publisert

— Sushien på Haugerudsenteret serverer oss god og rimelig asiatisk mat i mange varianter, skriver Dag Endal i beskrivelsen av innsamlingen på Spleis.no.

Dag Endal er mannen "alle" på Haugerud vet hvem er. Nylig kåret til "Årets osloborger" av Aftenpostens lesere, og i 2021 ble han kåret til Årets ildsjel av Oslo idrettskrets.

— Dette finner vi oss ikke i!

I mange år har Endal engasjert seg for lokalmiljøet på Haugerud. Først og fremst gjennom idrettslaget.

Nå engasjerer han seg også for innehaveren av Sushi & wok på Haugerudsenteret.

Nylig ble innhaveren brutalt banket opp. Et knapt døgn senere ble den lille takeaway-sjappa utsatt for grovt hærverk.

— Vinduer ble knust og brannpulver sprayet over hele butikken. Inventar og kjøkkenutstyr er ødelagt, forteller Endal.

Dag Endal fotografert da han ble kåret til Årets ildsjel av Oslo idrettskrets i 2021.

— Dette finner vi oss ikke i! Vi må ta vare på dem som gjør lokalsamfunnet vårt hyggeligere og bedre, skriver Endal på Spleis.no.

— La oss stå sammen

Ved 22-tiden på nyttårsaften hadde over 80 personer gitt penger til innsamlingen. og det var samlet inn nesten 20.000 kroner. Det er bare 10.000 kroner unna målet på 30.000 kroner.

— Alt som samles inn, går til nytt utstyr og inventar til sushien på Haugerudsenteret, skriver Dag Endal.

Pengene samles inn via Haugerud idrettslag, der Endal i årevis har stått på i alle mulige roller for å gi særlig barn og unge et bedre lokalmiljø.

— La oss stå sammen om dette og støtte dem som driver sushien, oppfordrer han.

Powered by Labrador CMS