Dagfinn Utgård og Liv Kristensen utenfor Etterstadsletta 46. På andre siden av støyskjermen ligger Sporveiens verksted med døgnkontinuerlig arbeid.
Dagfinn Utgård og Liv Kristensen utenfor Etterstadsletta 46. På andre siden av støyskjermen ligger Sporveiens verksted med døgnkontinuerlig arbeid.

– Til alle døgnets tider, når som helst og uten forvarsel, settes det i gang svært støyende arbeid. Det gjelder i helger og på helligdager

– Måneder og år med dialog med Sporveien har ikke ført til annet enn gjentatte beklagelser fra Sporveiens side og løfter om bedring, som aldri innfris. Vi naboer føler oss etter hvert fullstendig maktesløse, sier Dagfinn Utgård på Etterstad.

Publisert Sist oppdatert

Sporveisveisverkstedet på Etterstad, Base Etterstad, ligger tett inntil boligbebyggelsen i Etterstadsletta 46. Soverommene i blokka vender ut mot verkstedområdet. På verkstedet er det døgnkontinuerlig drift.

Beboerne i Etterstadsletta forteller om svært støyende arbeid på basen i påsken. Arbeidet fortsatte på alle påskens dager, også skjærtorsdag og langfredag. Naboene var ikke varslet om arbeidet på forhånd. Det var først tre timer etter at beboerne hadde kommet i kontakt med Sporveien at informasjon om arbeidet kom.

I påsken i år var det attpåtil forbudt å bruke fritidsboliger. Muligheten til å rømme til hytta var derfor ikke til stede. Søndag tredje mai var det igjen svært støyende virksomhet på Sporveiens tomt. Heller ikke denne gangen var naboene varslet.

Få tilgang til alle artikler på VårtOslo.
Som abonnent får du tilgang til stort, smått og nytt om det som skjer i nærmiljøet ditt.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

ÅR
kr 695
kr 1,90 pr. dag

Kjøp

3 MÅNEDER
kr 189
kr 2,10 pr. dag

Kjøp

MÅNED
kr 75
kr 2,50 pr. dag

Kjøp

STØTTE-ABONNEMENT
kr 198 pr. måned

Kjøp