En unik og 70 millioner kroner dyr boligeiendom i Sigyns gate på Frogner var fjorårets mest populære annonse på Finn.no. Foto: Skjermdump fra annonsen
En unik og 70 millioner kroner dyr boligeiendom i Sigyns gate på Frogner var fjorårets mest populære annonse på Finn.no. Foto: Skjermdump fra annonsen

Skal det være en råflott villa til 70 millioner på Frogner?

Fjorårets mest populære annonse på Finn.no omtales som en «særdeles gjennomført og representativ byvilla» på beste Frogner.

Publisert

Eksklusive eiendommer, biler og båter er det nordmenn tittet mest på finn.no i året som gikk. Den aller mest populære annonsen var en villa på Frogner.

For prislappen 70 millioner kroner kan man fortsatt sikre seg det som annonsen beskriver som en «unik og vakker boligeiendom oppført i 1918» i Sigyns gate.

Boligen fikk over 505 000 visninger i 2019 og kan skilte med hele sju soverom og bruksareal på 831 kvadratmeter. Mer enn plass nok for hele familien med andre ord.

Vinkjeller, badstu og rom til au pairen

– Eiendommer i denne prisklassen er ikke hyllevarmere akkurat. Årsaken til at denne annonsen var så populær, var nok at den befant seg i en såpass høy prisklasse og er en sjelden vare, sier eiendomsmegler Jan Fredrik Bonde, i Sem & Johnsen eiendomsmegling.

Han mener mange titter på det største, flotteste og høyeste største når de går inn på Finn.no

Eiendommen strekker seg over fire etasjer og inkluderer vinkjeller, badstu, sju bad og rom til au pairen. I tillegg kommer en dobbelgarasje, elektriske porter og snøsmelteanlegg på gårdsplassen med på kjøpet.

Powered by Labrador CMS