Ivrig publikum på Sentrum Scene ved en tidligere anledning. Oslo-publikummet får ikke anledning til å se Ice Spice på nevnte scene neste måned som annonsert som følge av at konserten er avlyst.

Nok en verdensstjerne avlyser Oslo-besøk – vet ikke hvorfor

– Vi har dessverre ikke mottatt noen ytterligere informasjon utover at konserten er avlyst, opplyser konsertscenen som skulle ha tatt imot artisten.

Publisert

«Ice Spice-konserten på Sentrum Scene 20. november er dessverre avlyst», het det i en e-post som ble sendt ut til billettkjøpere fra Auditorium AS som står bak scenene Rockefeller, John Dee og Sentrum Scene i sentrum fredag ettermiddag.

– Vi har dessverre ikke mottatt noen ytterligere informasjon utover at konserten er avlyst, opplyser PR- og markedsansvarlig Mona Helleland Varpe i Auditorium AS til VårtOslo.

Ikke fjernet

Den 24 år gamle rapperen fra Bronx i New York, som egentlig heter Isis Naija Gaston, men er best kjent under artistnavnet Ice Spice, har i egne kanaler overfor sine mange millioner følgere i skrivende stund heller ikke opplyst noe om avlysningen eller bakgrunnen for denne.

Oslo-konserten står fortsatt oppført sammen med øvrige datoer på Europa-turnéen på artistens hjemmeside sent fredag ettermiddag.

Så sent som i starten av september kunngjorde Live Nation Norway at Ice Spice skulle komme til Oslo for å holde konsert drøyt to måneder senere i forbindelse med  debutalbumet «Y2K!».

Oslo-konserten står foreløpig fortsatt oppført i turnéoversikten på Ice Spice sin hjemmeside fredag ettermiddag.

Den flere ganger Grammy-nominerte amerikaneren som fikk sitt gjennombrudd da «Munch (Feelin' U)» gikk viralt for et par år siden, spilte i Norge for første gang for et større festivalpublikum på Stavernfestivalen i fjor sommer, men har altså foreløpig til gode å spille i hovedstaden.

– Har så å si sikret seg verdensherredømme

Landets største konsertarrangør meldte følgende da de lanserte at «hiphop-superstjerna» skulle innta Sentrum Scene:

– Ice Spice kom som en komet på stjernehimmelen med singelen «Munch (Feelin’ U)» høsten 2022. Siden den gang har hun så å si sikret seg verdensherredømme, med fire Grammy-nominasjoner, flere Billboard Hot 100-plasseringer, et svimlende antall streams og samarbeid med store navn som Taylor Swift, Nicki Minaj og Travis Scott

Låtkatalogen inneholder dessuten også «Barbie World» fra «Barbie»-filmen sammen med nevnte Nicki Minaj og norsk-danske Aqua, der sistnevnte for øvrig inntar Oslo Spektrum neste lørdag, den 2. november.

– Det er ikke uten grunn at Ice Spice var den nest mest googlede artisten i 2023. EP-en «Like..?» fra 2023 er smekkfull av megahits, og låter som «In Ha Mood» og «Princess Diana» har nærmest blitt anthem for «baddies» verden over. Nå gjelder det å sikre seg billett, og sette «Y2K!» på repeat frem til Ice Spice inntar Sentrum Scene 20. november, fortsatte den norske arrangøren den gang.

Live Nation Norway har foreløpig ikke svart på VårtOslos henvendelse om konsertavlysningen.

Flere Oslo-avlysninger

Ice Spice føyer seg inn i rekken av artister som har avlyst Oslo-konserter den siste tiden.

I går, torsdag, ble det kjent at sørafrikanske Tyla sin konsert som skulle vært på samme scene 21. februar neste år, ikke blir noe av.

Tidligere denne måneden avlyste også Donald Glover sin utsolgte Oslo Spektrum-konsert under aliaset Childish Gambino som skulle være 8. november grunnet helserelaterte problemer.

Auditorium AS, som drifter Sentrum Scene, ber Ice Spice-billettkjøpere refundere kjøpte billetter innen refunderingsfristen 20. februar 2025 via Ticketmaster-konto på ticketmaster.no eller ved å ta kontakt med lokal billettluke eller via annet utsalgssted dersom billetter er kjøpt her. 

Serviceavgifter refunderes ikke.

Powered by Labrador CMS