Et fullsatt Oslo Spektrum ved en tidligere anledning.

Avlyser utsolgt Spektrum-konsert: – Jeg ønsker ingenting mer

Alle billetter var revet bort. Nå blir det ingenting av konserten.

Publisert

Amerikanske Donald Glover, også kjent som Childish Gambino, skulle innta Oslo Spektrum under sistnevnte artistnavn fredag 8. november i år. Konserten i Oslos storstue på Sonja Henies plass 2 har vært utsolgt i lang tid.

Nå er på sin side hele europaturnéen innstilt, melder artisten selv i sosiale medier.

– Etter showet mitt i New Orleans, dro jeg til sykehuset i Houston for å håndtere et sykdomstilfelle. Etter å ha blitt undersøkt, ble det klart at jeg ikke ville kunne opptre den kvelden, og etter flere tester kunne jeg ikke gjennomføre resten av USA-turnéen til oppsatt tid, innleder Glover innlegget som ble lagt ut på meldingstjenesten X sent fredag kveld norsk tid.

Skal opereres

– Per nå har jeg planlagt operasjon og trenger tid for å helbrede. Min vei til bedring er noe jeg må ta på alvor. Når det er sagt, har vi tatt den vanskelige beslutningen om å kansellere resten av den nordamerikanske turnéen og datoer i Storbritannia og Europa, fortsetter han og legger til:

– Billettene vil bli refundert ved utsalgsstedet. Jeg ønsker ingenting mer enn å bringe dette showet til fansen og opptre. Inntil da, takk for kjærlighet, privatliv og støtte.

Artisten, som kapret førsteplassen på Billboard Hot 100 og sanket Grammy-priser for politisk ladde «This Is America» for noen år tilbake, er også en suksessfull skuespiller og manusforfatter med blant annet den prisbelønnede TV-serien «Atlanta» på merittlisten.

«Legger opp» som Childish Gambino

Da Donald Glover slapp Childish Gambino-albumet «Bando Stone and The New World» i juli, meldte han samtidig at han ville legge artistkarrieren under pseudonymet på hylla.

– Det var rett og slett over, sa Glover om øyeblikket han bestemte seg, ifølge New York Times.

– Det er ikke tilfredsstillende lenger, fortsatte han til avisen.

Likevel skulle han i utgangspunktet altså ut på turné under artistnavnet, med Oslo blant stoppestedene, men det blir altså ikke noe av i denne omgang som følge av sykdom.

Powered by Labrador CMS