Etter flytting fra Parkteatret til Rockefeller, og deretter til Sentrum Scene etter utsettelse, blir det likevel ikke noe av konserten med sørafrikanske Tyla neste år. Her Sentrum Scene i forbindelse med en annen konsert i høst.

Verdensstjernen tar ikke turen til Oslo likevel etter stor pågang, utsettelse og flytting mellom tre av byens konsertsteder: – Logistikkproblemer

– Vi beklager, sier den norske arrangøren.

Publisert

Sørafrikanske Tyla Laura Seethal (22), best kjent under sitt fornavn som artist, fikk internasjonalt gjennombrudd med hiten «Water» i fjor.

Da det på tampen av fjoråret ble annonsert at artisten med millioner av avspillinger og en kvart milliard YouTube-visninger av musikkvideoen til sistnevnte låt – som for øvrig har bidratt til viral trend med sin signaturdans – skulle innta Parkteatret ved Olaf Ryes plass 21. mars 2024, ble billettene revet bort. 

Konserten ble flyttet til Rockefeller i Mariboes gate som følge av pågangen.

Utsatt to uker før

To uker før konserten skulle finne sted i vår, ble Tyla-konserten utsatt som følge av helserelaterte problemer for artisten. 

To måneder senere ble tid og sted for utsatt konsert fastsatt: 21. februar 2025 på Sentrum Scene på Arbeidersamfunnets plass, som har større kapasitet enn de tidligere nevnte scenene.

Konserten har likevel ikke vært å finne oppført på nettsidene til konsertstedet

Torsdag, fire måneder før annonsert utsatt dato, kom kontrabeskjeden om at det likevel ikke blir noen Oslo-konsert med Tyla.

Tyla-konserten har ikke vært å se i konsertoversikten på rockefeller.no, som viser konsertene på scenene Sentrum Scene, Rockefeller og John Dee, på utsatt dato 21. februar 2025 inntil den torsdag ble avlyst.

Avlyser i hele Europa

– Vi må dessverre meddele at konserten med Tyla på Sentrum Scene 21. februar 2025 avlyses, samt resten av hennes europaturné på grunn av logistikkproblemer, informerer den norske arrangøren All Things Live Norway i en e-post.

Den sørafrikanske artisten skulle for øvrig spilt på festivalen Palmesus i Kristiansand i sommer, men heller ikke denne spillejobben ble noe av på grunn av sykdom.

Både osloborgere og andre norske fans virker å måtte se langt etter opptreden med Tyla på norsk jord med det første.

– Vi beklager

22-åringen opptrådte i forrige uke for øvrig på det velkjente og omdiskuterte undertøysmerket Victoria’s Secret sitt moteshow i New York, som gjorde comeback etter flere års fravær.

– Alle billettkjøpere vil bli automatisk refundert via ticketmaster.no til samme konto brukt ved kjøp av billetter. Obs! Det kan ta litt tid før alle er refundert, legger All Things Live Norway til om den avlyste konserten i Oslo og avslutter:

– Vi beklager ulempen dette måtte medføre!

All Things Live Norway presiserer imidlertid overfor VårtOslo at refunderingen for billetter gjennomføres på ulikt vis ut ifra om disse ble kjøpt fra Parkteatret eller Rockefeller.

Billettkjøpere fra Parkteatret refunderes automatisk, mens billettkjøpere fra Rockefeller bes ta kontakt på rockefeller.no, ifølge arrangøren, som understreker at det med det altså ikke er automatisk refundering på samtlige billetter, men kun de kjøpt på Parkteatret, som følge av Rockefeller sin billettpolicy.

Powered by Labrador CMS