Didrik Nøkleby Svendsen (t.v) blir å se i kongeblått på Jordal Amfi kommende sesong.
Didrik Nøkleby Svendsen (t.v) blir å se i kongeblått på Jordal Amfi kommende sesong.

Didrik Nøkleby Svendsen (27) blir Vålerenga-spiller "på prøve"

Didrik Nøkleby Svendsen (27) tar steget fra 1. divisjonshockey med Comet til Fjordkraftligaen med Vålerenga. — Jeg må gjøre en god jobb fra start for å få fast kontrakt, sier 27-åringen.

Publisert

Mens resten av landet er i feriemodus ligger den sportslige ledelsen i Vålerenga hockey i selen for å forsterke stallen før kommende sesong

Siste spiller inn dørene på Jordal er den tidligere Sparta-spilleren Didrik Nøkleby Svendsen (27). Han tar veien til Oslo øst og Jordal amfietter i fjor å ha spilt førstedivisjonshockey for haldenslaget Comet.

Prøvetid på to måneder

Avtalen mellom klubb og spiller, som ble offentliggjort tirsdag ettermiddag, viser at østfoldingen har signert en ettårsavtale med østkantlkubben. Avtalen har en prøvetid på to måneder, som gjør at den kan sies opp hvis klubben ikke er fornøyd med spilleren.

— Her er det bare å gjøre jobben fra start, så håper jeg naturligvis at jeg får være med videre, forteller Nøkleby Svendsen til klubbens hjemmesider.

— Må bevise at han er god nok

Den 27-årige vingen trådte sine barnesko i Sparta og fikk fire sesonger på klubbens A-lag, før veien de siste to sesongene har ført ham både til Manglerud Star og så til Comet på hockeyens nest øverste nivå.

Anders Myrvold i Vålerengas sportslige utvalg har stor tro på nysigneringen, men påpeker også at det er opp til østfoldingen selv å vise at han er god nok for en plass i stallen på Oslo øst

— Når Didrik er effektiv bringer han en enorm kraft, styrke og tøffhet i spillet sitt. Men på grunn av klausulen må han inn og vise at han er god nok fra start, sier Myrvold.

Powered by Labrador CMS