Taxisjåfør knivstukket av kunde – måtte bruke elektrosjokkvåpen

– Hendelsen har trolig skjedd i forbindelse med oppgjør etter endt taxitur, ifølge politiets operasjonsleder. Taxisjåføren er alvorlig skadd.

Publisert

I en oppdatering klokken 01.17 meldte Oslo-politiets operasjonssentral at politiet var på en adresse på Ulven etter melding om knivstikking. De hadde her kontroll på formentlig fornærmet og mistenkt i saken.

– Fornærmede er taxisjåfør, og mistenkte er en formentlig kunde. Vi undersøker hva som er foranledningen til hendelsen, opplyste operasjonsleder Marita Aune i Oslo politidistrikt.

Elektrosjokkvåpen

– Fornærmede har skader som er forenlig med knivstikk. Vedkommende betegnes som alvorlig skadd og blir kjørt til sykehus av ambulanse, informerte operasjonslederen like etter.

– Det ble benyttet elektrosjokkvåpen for å få kontroll på mistenkte. Mistenkte er pågrepet og kjørt arrest, utdypet Aune et kvarters tid senere.

Politiet foretok da åstedsundersøkelse og jobbet med å få klarhet i hendelsesforløpet.

Det skal ikke være andre involverte enn de to partene, ifølge politiet. 

Taxi i beslag

– Hendelsen har trolig skjedd i forbindelse med oppgjør etter endt taxitur. Ytterligere omstendigheter rundt hendelsesforløp har vi ikke per nå, sa operasjonslederen i 02.30-tiden. 

– Vi har tatt beslag i den involverte taxien, og innsatsen ute på stedet er avsluttet, fortsatte Aune, som la til at skadeomfanget på fornærmede også da var som sist oppgitt.

Powered by Labrador CMS