Handelshøyskolen BI (Norwegian Business School) holder til i Nydalsveien i Nydalen.

Her venter de presidentbesøk denne uken

Kommer sammen med kronprinsen og statsministeren.

Publisert

Den finske presidenten Alexander Stubb skal onsdag holde foredrag for studenter og næringslivsdelegater på Handelshøyskolen BI i Nydalsveien 37 i Nydalen.

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og kronprins Haakon er også til stede på BI, hvor foredraget blir etterfulgt av en panelsamtale med BI-professor Ulf Sverdrup.

Må forhåndsbestille

Temaet for Stubbs offisielle besøk er geopolitikk og forholdet mellom økonomi og sikkerhet. Foredraget er organisert i samarbeid med den finske ambassaden i Oslo.

«Det er et begrenset antall plasser tilgjengelig. Av sikkerhetsgrunner vil bare registrerte gjester få adgang», understreker BI i omtalen av arrangementet på sine hjemmesider.

Presidenten ankommer Norge tirsdag, hvor besøket innledes med velkomstseremoni på Slottsplassen. Tirsdag kveld er kongeparet vertskap i en gallamiddag på Slottet.

Hillary Rodham Clinton på Handelshøyskolen BI som hovedtaler under en internasjonal konferanse i 2019.

Clinton-besøk

For fem år siden var for øvrig USAs tidligere utenriksminister, senator og førstedame Hillary Rodham Clinton på Nydalen-besøk hos BI som hovedtaler under en internasjonal konferanse om kvinners deltakelse i arbeidslivet på kvinnedagen den 8. mars 2019.

Powered by Labrador CMS