To ansatte tar imot kunder på Jysk på Ryen ved en tidligere anledning. Lørdag får imidlertid samtlige av kjedens ansatte fri for å dra på fest sammen.

Kjeden stenger alle butikker – disse stedene møter du låst dør i Oslo

I hovedstaden har kjeden fem butikker spredt over hele byen.

Publisert

Den danske møbelgiganten Jysk har i Oslo avdelinger på Grünerløkka, Hasle, Ryen, Furuset og Stovner.

Førstkommende lørdag, den 21. oktober, møter du låst dør samtlige steder. 

Årsaken er ganske enkelt kjedens årlige tradisjon med å invitere alle sine ansatte på fest, som denne gangen finner festen sted på Thon Hotel Gardermoen utenfor Oslo.

Her til lands stenger totalt 108 butikker, og rundt 1200 ansatte med følge inviteres inn til fest.

– Bruker titalls millioner

– Vi bruker titalls millioner på arrangementet. Hensikten er at vi ønsker å investere i våre ansatte og takke de for deres innsats, uttaler sjef i Jysk Norge, Martina Pohjanen, som understreker at nettbutikken fortsatt er operativ selv om de fysiske butikkene stenges.

Under årsfesten deles det også ut en rekke priser, deriblant «årets selger» og «årets butikk», der mottakerne får en sjekk med på kjøpet.

– Vi er glade for at så mange vil reise til Oslo-traktene for å feire og tillate oss å hylle deres prestasjoner, legger Pohjanen til.

Omsetningsrekord

Grunn til å feire er det også, skal vi tro den verdensomspennende danske kjedens sitt norske selskap.

– Tidligere i høst offentliggjorde Jysk Norge tidenes omsetningsrekord på over 3,1 milliarder kroner for regnskapsåret 2023/24, heter det i pressemeldingen fra Jysk Norge.

– Det gir over 15 millioner kroner bonusutbetaling til butikkansatte og er en dobling fra fjoråret. Bonusen er det tredje største selskapet har utbetalt sine ansatte i Jysk Norge, oppsummeres det videre.

Powered by Labrador CMS