En traktor skuffer bort snøen som har falt i morgentimene i Oslo torsdag.

Kraftig snøfall i natt – vanskelige kjøreforhold. Følgende bussruter har forsinkelser

Det har falt store mengder snø i Oslo, Viken og Innlandet natt til torsdag. Både politiet og Vegvesenet ber folk beregne god tid og ta det med ro i trafikken.

Publisert

Det er varslet mer snø torsdag, og politiets oppfordring til bilister som har tenkt seg ut på veiene er klar:

– Vi anbefaler alle bilister å tilpasse farten etter forholdene, samt at lastebiler har kjetting tilgjengelig, skriver Oslo politidistrikt på Twitter.

– Vi oppfordrer trafikantene til å tilpasse farten etter forholdene og beregne ekstra god tid. Alt av brøytemannskap er ute, melder Vegtrafikksentralen.

Lastebiler sliter

– Så langt i natt har vi hatt en liten håndfull oppdrag knyttet til vanskelige kjøreforhold, melder Oslo-politiet på Twitter i 02.30-tiden natt til torsdag.

– Akkurat nå er det største problemet opp bakken på Ring 3 fra Bryn hvor et par lastebiler sliter på snøføret. Vi er på stedet for å bistå med trafikkavviklingen.

Snøfall i Oslo torsdag morgen.

Forsinkelser på bussruter

Ruter varsler på sine nettsider at flere av deres avganger har forsinkelser og noen busser og trikker må kjøre utenom ordinære stoppesteder på grunn av været.

  • Buss 37, buss 100, buss 110, buss 300 og buss 400 har en omkjøring og stopper ikke mellom Helsfyr T og Oslo gate. Kjører tunellen direkte fra Helsfyr. Følgende stoppesteder er ikke betjent: Etterstadgata, Vålerenga, Galgeberg, Harald Hårdrådes plass og Oslo gate.
  • Trikk 17 har en omkjøring og stopper ikke mellom Nybrua og Grefsen stasjon. Trikken kjører over Grunerløkka. Følgende stoppesteder er ikke betjent: Heimdalsgata, Lakkegata skole, Sofienberg, Carl Berners plass, Rosenhoff, Sinsenterrassen og Sinsenkrysset.
  • På grunn av dårlig føre kjører ikke buss 60 over Kampen inntil videre.
  • Buss 69 har en omkjøring og stopper ikke mellom Haugerudveien og Krokstien. Følgende stoppesteder er ikke betjent: Rundtjernveien, Hellerud terrasse og Hellerudgrenda.
Powered by Labrador CMS