Jonatan Tollås Nation jubler over bronsen etter seier over Start i siste serierunde.
Jonatan Tollås Nation jubler over bronsen etter seier over Start i siste serierunde.

Få så Vålerenga fra tribunen i bronsesesongen. Men nå selges det flere sesongkort enn i fjor

Til tross for at de fleste sesongkortinnehavere kun fikk sett en eller kanskje to kamper med Vålerenga fra tribuneplass i fjor har salget av sesongkort økt. Seriebronsen har gitt folk troen tilbake på mer edelt metall.

Publisert

Det er uvisst om, og eventuelt hvor mange, tilskuere som kan følge kampen fra tribunen når sesongen blåses i gang for Vålerenga 5. april. Men det har ikke satt en stopper for klubbens salg av sesongkort.

Etter at salget åpnet i november i fjor har Vålerenga solgt 2160 sesongkort. Det er en økning på seks prosent i forhold til samme periode i fjor.

Europacup frister mange

— Vi er takknemlige over at mange vil stå sammen for Vålerenga i 2021. At så mange prioriterer sesongkortet nå, viser både at mange er glade i klubben og at mange gleder seg til å gå sammen på kamp igjen, sier VIFs eventsjef, Morten Nydal til klubbens hjemmeside.

Til tross for den usikre koronasituasjonen håper Vålerenga at de kan fylle tribunene med alle som har sesongkort allerede i april.

— Samtidig har vi en annen godbit i vente, i 2021 blir det endelig europacup igjen!

— Det kan bli turer til Dublin eller Island i innledningen, og med det laget vi har nå kan vi også tørre å håpe på gruppespillkamper mot store lag fra de store ligaene, mener en optimistisk eventsjef.

— Sesongkortet sikrer deg forkjøpsrett, og det er det mange som har fått med seg, avslutter Nydal.

Powered by Labrador CMS