Ruter skal slå sammen RuterReise og RuterBillett til én ny app. Denne tjenesten begynner utvalgte kunder å teste denne uken.
Ruter skal slå sammen RuterReise og RuterBillett til én ny app. Denne tjenesten begynner utvalgte kunder å teste denne uken.

Ruter slår sammen appene for reise med kolletivtrafikk til én app

Kollektivselskapet Ruter skal slå sammen appene RuterReise og RuterBillett til én ny app, opplyser selskapet.

Publisert

– Vi tar det beste fra RuterReise og RuterBillett og lager en helt ny app som skal gi kundene alt de trenger til reisen på ett sted. Med den nye Ruter-appen skal kundene raskt og enkelt kunne planlegge reisen sin og kjøpe billett, sier Marius Røstad, leder for nye kundetjenester i Ruter, i en pressemelding.

Appene RuterReise og RuterBillett brukes til å kjøpe billett, planlegge kollektivreisen, finne nærmeste holdeplass, raskeste reisevei fra A til Å og se avgangstider i sanntid.

Tilgjengelig til høsten

I tillegg vil muligheten for å opprette en personlig profil bli etablert, noe som skal gi kundene tilpasset innhold og informasjon, ifølge selskapet.

Appen vil bli tilgjengelig for alle til høsten.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.