Vålerengas Martin Røymark (f.v.), Tobias Lindström og Daniel Sørvik kunne juble etter 8-3 over Frisk Asker.

Målfest da Vålerenga tok sin fjerde strake seier over Frisk

Sekunder før sluttsignalet satte Tobias Lindström Vålerengas åttende puck bak Frisks keeper. Men kampen var egentlig jevnere enn måltavla viste. Først i tredjeperioden rykket østkanlaget skikkelig fra bortelaget.

Det ble til slutt 8-3 til Vålerenga, og med det tok østkantlaget sin fjerde strake seier over Frisk Asker denne sesongen.

Drøyt halveis ut i første periode var det Frisk som tok føringen og 1-0 ledelse. Men bare 19 sekunder senere utlignet David Booth for Vålerenga. Derfra og ut var VIF det førende laget, selv om Frisk holdt følge til ut i sisteperioden.

Vålerenga med sluttspurt etter Frisk-redusering

Da ledet Vålerenga 4-2 og ingenting tilsa at Frisk skulle få fire baklengs i siste periode. Midtveis i tredjeperioden reduserer nemlig askerlaget til 4-3.

Så starter Vålerenga en sluttspurt. Minuttet etter Frisks redusering er Thomas Olsen fermpå og setter 5-3. I det 54. minuttet scorer Vålerenga igjen - to ganger.

Stillingen er 7-3. Før nevnte Tobias Lindström ydmyker askerlaget fullstendig med Vålerengas åttende scoring når det er drøyt halvminuttet igjen å spille.