Alle mennesker ble skyflet ut fra T-banen på Jernbanetorget, uten noe varsel. Foto: Christian Boger

Jernbanetorget T-bane stengt etter ulykke. – Det står til liv

Jernbanetorget T-banestasjon er stengt, og folk blir skyfla ut fra stasjonsområdet. Årsaken er at en person har kommet i skinnegangen. OPPDATERING: T-banen går igjen nå.

Publisert

Det har vært en ulykke ved Jernbanetorget T-banestasjon. Politiet vil ikke bekrefte at det dreier som et selvmordsforsøk, men mistenker ikke at noe kriminelt skal ha skjedd.

– Vi er i en akutt fase, og personen er skadet. Det står til liv, sier operasjonsleder Line Skott. Personen skal ha vært bevisst da ambulansepersonellet kom.

Politiet anser ikke at det er noen trussel mot noen tredjeperson. Akkurat nå er samtlige nødetater på plass, forteller hun.

Alle nødetatene er på plass ved Jernbanetorget T-banestasjon. Foto: Christian Boger

Forsinkelser i trafikken

Politiet fikk en melding om hendelsen klokka 12.16, men vet foreløpig ikke helt hvordan ulykken skjedde. Akkurat nå er politiet på plass og intervjuer vitner om hendelsene i forkant av ulykken.

– Folk må regne med forsinkelser. Etter hvert vil det komme ut en melding om hvordan vi håndterer trafikken. Det er usikkert hvor lang tid dette tar. Vi må rett og slett bare avvente, sier kommunikasjonssjef i Ruter, Sofie Bruun.

Foreløpig har ikke folk fått noe informasjon om hvordan eller når de kan komme seg videre.

Powered by Labrador CMS