22-åringen er i god behold etter å ha blitt funnet ombord på en av Nesoddbåtene.
22-åringen er i god behold etter å ha blitt funnet ombord på en av Nesoddbåtene.

Savnet 22-åring funnet i god behold på Nesoddbåten: - Vi fant ham takket være tips fra publikum

— 22-åringen var litt sulten, men ellers i god behold da vi fant ham på Nesoddbåten, forteller Oslo-politiets operasjonsleder Line Skott.

Publisert

— Takket være tips fra publikum fant vi den savnede 22 år gamle mannen, forteller operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt.

22-åringen forsvant i området Skullerud sankthansaften, og store letemannskaper samt politipatruljer og politihelikopter ble satt inn i leting. Gjennom natten fortsatte leting uten spor av 22-åringen.

Politiet takker nå mannskaper fra Norsk Folkehjelp, Røde Kors, Norske redningshunder og andre frivillige mannskaper som deltok i letingen.

— Ofte god hjelp å få fra publikum

— Men i formiddag fant vi ham på Nesoddbåten. Han var litt sulten, men i god behold, forteller Skott.

— Han kom til rette takket være at publikum er observante. Det er ofte god hjelp å få fra tips som publikum kommer med i slike saker. Og denne gangen endte det godt, sier operasjonslederen til VårtOslo.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS