Trikkens linjer kjører 15 minutters rute på hverdager klokken 7–19 og på lørdager klokken 10–19 fra og med mandag 5. juli til og med 8. august.

Nå blir det sommertider på T-bane, trikk og buss. I tillegg endres busslinjer og lokaltog innstilles

Sommertider innføres i Oslo og omegns kollektivttrafikk fra og med i dag, mandag 5. juli. Det betyr ikke bare andre rutetider, men også endringer fordi spor og skinner for T-bane og lokaltog skal oppgraderes.

Publisert

På T-banen kjøres det fra mandag 5. juli 15 minutters rute på alle linjer, og mellom avgangene på linje 2 og 3 er innstilt. Linje 1 vil kun kjøre mellom Helsfyr og Frognerseteren.

Fra 26. til 30. juli kjøres buss for bane på linje 4 mellom Storo og Majorstuen, og på linje 5 mellom Sognsvann og Majorstuen, opplyser Ruter.

Endringer i bussruter i sommer

Alle trikkens linjer kjører 15 minutters rute på hverdager klokken 7–19 og på lørdager klokken 10–19 fra og med mandag 5. juli til og med 8. august.

I perioden fra nå og frem til 8. august endres også en del av busstilbudet i byen.

  • Buss 41 og 51 har timesrute hele dagen.
  • Buss 71A kjører bare mellom Bjørndal og Mortensrud, og har 15 minutters rute hele dagen.
  • Buss 72C, 77X og 82E er helt innstilt.
  • Badebussene 88 og 89 til Hvervenbukta og Ingierstrand kjører til og med 15. august.

— Hold deg oppdatert på koronaregler

Som vanlig på sommeren skal Bane Nor utføre en del vedlikeholdsarbeid på ulike lokaltog til og fra Oslo. Enkelte strekninger blir stengt i perioder og tog erstattes med buss. Mer informasjon om det som skjer på jernbanen finner du her.

Sjekk de til en hver tid gjeldende koronareglene når du skal reise kollektivt. Se lenke lenger ned i denne artikkelen.

— Vi minner også om reiserestriksjonene som gjelder for kollektivtrafikken. Retningslinjene kan variere litt fra kommune til kommune, skriver Ruter i en pressemelding.

— Vi oppdaterer denne siden med de til enhver tid gjeldende retningslinjer for kollektivtrafikken, så sjekk den dersom du må reise, opplyser Ruter.

Dersom du har behov for reise kollektivt, oppfordrer vi til å sjekke reiseplanleggeren på ruter.no eller i den nye Ruter-appen.

Powered by Labrador CMS