Det er nå 52 koronapasienter på intensivavdelingen ved Oslo universitetssykehus. Det siste døgnet har to pasienter med covid dødd.
Det er nå 52 koronapasienter på intensivavdelingen ved Oslo universitetssykehus. Det siste døgnet har to pasienter med covid dødd.

To nye koronadødsfall ved Oslo universitetssykehus. 61 covid-pasienter har til nå dødd ved OUS

I morgentimene lørdag døde den 61. pasienten med korona ved Oslo universitetssykehus (OUS). Dødsfallet kom dagen etter at også en annen koronapasient avled, opplyser sykehuset.

Publisert

— Vi kan av personvernhensyn ikke gi ytterligere informasjon om de to avdøde, skriver Oslo universitetssykehus på sin nettside.

De to dødsfallene, som skjedde henholdsvis fredag og lørdag morgen, er pasient nummer 60 og 61 ved OUS som hittil i pandemien har dødd med korona ved OUS.

Nedgang i koronainnleggelser siste uke

OUS har siden midten av mars vært i gul beredskap fordi sykehuset har mottatt koronapasienter fra andre sykehus under den tredje smittebølgen.

Per lørdag var det 52 innlagte pasienter med korona ved Oslo universitetssykehus.

— Av disse pasientene er 21 på intensivavdelingen av totalt 71 pasienter på intensiv, uavhengig av diagnose. 15 pasienter får behandling med respirator, opplyser OUS.

Tallene viser at antallet innlagte koronapasienter har gått ned den siste uken. Da var det 63 pasienter med covid-19 ved OUS. Men antallet pasienter på intensivavdeling og som mottar behandling med respirator har holdt seg på samme nivå den siste uken.

VårtOslo har nylig utviklet en app for avisen. iPhone-brukere kan laste ned appen i App Store. Alle andre brukere kan laste den ned i Google Play.

Powered by Labrador CMS