19 år gamle Catarina Anabelle Redish ( i midten) hjelper kolleger ved OUS Rikshospitalets korona-enhet med av og påkledning.
19 år gamle Catarina Anabelle Redish ( i midten) hjelper kolleger ved OUS Rikshospitalets korona-enhet med av og påkledning.

OUS varsler om enda en død covid-pasient. Sykehuset har nesten daglig hatt koronadødsfall hittil i april

— Dette er det 64. dødsfallet ved sykehuset relatert til pandemien, opplyser Oslo universitetssykehus etter at enda en koronapasient døde i går. I løpet av de første 12 dagene i april har det nesten daglig vært et koronadødsfall ved sykehuset.

Publisert

Ved å studere tall fra Oslo universitetssykehus ser man en tydelig start på når koronadødsfallene i den tredje smittebølgen slår inn som hardest.

I går døde den 64. koronapasienten ved OUS, opplyser sykehuset på sin nettside. Det var et nytt tall i en dyster statistikk.

Kurven for dødsfall bratt oppover

Siden midten av mars har kurven som viser koronadødsfall gått bratt opp ved landets største sykehus. På under en måned er 19 koronapasienter døde. Av disse dødsfallene har 11 skjedd iløpet av 12 dager i april.

Per i dag er 53 pasienter innlagt ved Oslo universitetssykehus med korona, av disse er nå 19 pasienter på intensivavdelingen. 14 av pasientene får behandling med respirator, opplyser OUS.

VårtOslo har nylig utviklet en app for avisen. iPhone-brukere kan laste ned appen i App Store. Alle andre brukere kan laste den ned i Google Play.

Powered by Labrador CMS