Nødetatene på plass i Motzfeldts gate i kveld: — De tre personene som ble hentet ut av brannfolk er kjørt til legevakt for sjekk, opplyser politiet.

Tre personer hentet ut fra brann i Motzfeldts gate. Røyk ble spredt i bygningen

Nødetatene rykket rett etter klokken 18 tirsdag kveld ut til en brann i en leilighet i Motzfeldts gate på Grønland. Brannvesenet hentet ut tre personer fra leiligheten. Ingen av dem skal være alvorlig skadd, men røyk fra brannen skal ha spredt seg i bygningen via ventilasjonssystemet.

Publisert

— De tre personene som ble hentet ut av brannfolk er kjørt til legevakt for sjekk, opplyser politiet.

Brannen i leiligheten i Motzfeldts gate skal ha startet på kjøkkenet, men ble raskt slukket etter at brannvesenet kom til stedet.

— Røyk spredt via ventilasjonsanlegg til kjelleren

— Det er fortsatt en del røyk i leiligheten, meldte politiet etter at brannen var slukket.

Røykutviklingen i brannen som skal ha oppstått på kjøkkenet førte også til røyk i andre deler av bygningen.

Mannskaper fra Oslo brann- og redningsetat fikk relativt raskt kontroll over en brannen som startet på kjøkkenet i en leilighet i Motzfeldts gate på Grønland.

— Noe røyk har funnet veien gjennom ventilasjonsanlegget til kjelleren i bygget. Dette luftes ut nå, skrev politiet på Twitter rett før klokken 19.

VårtOslo har nylig utviklet en app for avisen. iPhone-brukere kan laste ned appen i App Store. Alle andre brukere kan laste den ned i Google Play.

Powered by Labrador CMS