Ansatte ved OUS tar på seg smittevernutstyr. Nå rapporterer sykehuset om det 24. koronarelaterte dødsfallet.

Nytt koronadødsfall ved Oslo universitetssykehus

— Mandag døde en inneliggende pasient med covid-19 sykdom, opplyser Oslo universitetssykehus. Dette er det 24. dødsfallet ved OUS som er knyttet til koronapandemien.

Publisert

— Vi kan av personvernhensyn ikke gi ytterligere informasjon om den avdøde, opplyser Oslo universitetssykehus (OUS) via sin nettside.

Per 25. november har 24 personer dødd etter å ha vært innlagt med koronasmitte ved Oslo universitetssykehus. Det forrige koronadødsfallet ved OUS var 2. november.

Foreløpig langt unna toppen i vår

Fra å ha null pasienter innlagt med covid-19 smitte i august, rapporterer OUS nå å ha 25 koronapasienter innlagt. Seks av dem får behandling med respirator mens det til sammen er sju koronapasienter innlagt på intensivavdeling.

I månedsskiftet mars og april var det på det meste innlagt 66 koronapasienter ved OUS. Da fikk også 18 pasienter med covid-19 behandling med respirator.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS