Ansatte ved OUS tar på seg smittevernutstyr. Nå rapporterer sykehuset om det 24. koronarelaterte dødsfallet.
Ansatte ved OUS tar på seg smittevernutstyr. Nå rapporterer sykehuset om det 24. koronarelaterte dødsfallet.

Nytt koronadødsfall ved Oslo universitetssykehus

— Mandag døde en inneliggende pasient med covid-19 sykdom, opplyser Oslo universitetssykehus. Dette er det 24. dødsfallet ved OUS som er knyttet til koronapandemien.

Publisert

— Vi kan av personvernhensyn ikke gi ytterligere informasjon om den avdøde, opplyser Oslo universitetssykehus (OUS) via sin nettside.

Per 25. november har 24 personer dødd etter å ha vært innlagt med koronasmitte ved Oslo universitetssykehus. Det forrige koronadødsfallet ved OUS var 2. november.

Foreløpig langt unna toppen i vår

Fra å ha null pasienter innlagt med covid-19 smitte i august, rapporterer OUS nå å ha 25 koronapasienter innlagt. Seks av dem får behandling med respirator mens det til sammen er sju koronapasienter innlagt på intensivavdeling.

I månedsskiftet mars og april var det på det meste innlagt 66 koronapasienter ved OUS. Da fikk også 18 pasienter med covid-19 behandling med respirator.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS