En koronapasient får behandling ved intensivavdelingen på Oslo Universitetssykehus Rikshospitalet.
En koronapasient får behandling ved intensivavdelingen på Oslo Universitetssykehus Rikshospitalet.

Nytt koronadødsfall ved Oslo universitetssykehus. Tre covid-pasienter har dødd iløpet av helgen

— I går kveld døde en inneliggende pasient med covid-19-sykdom ved Oslo universitetssykehus, opplyser OUS. Dermed har tre koronapasienter dødd ved OUS på like mange dager.

Publisert

— Pasienten som døde lørdag kveld er det 62. dødsfallet ved sykehuset relatert til pandemien. Vi kan av personvernhensyn ikke gi ytterligere informasjon om den avdøde, skriver Oslo universitetssykehus på sin nettside.

Fredag og lørdag døde to andre koronapasienter ved OUS. Dermed har sykehuset hatt tre koronadødsfall på like mange dager.

Ni færre koronapasienter enn for en uke siden

OUS har siden midten av mars vært i gul beredskap fordi sykehuset har mottatt koronapasienter fra andre sykehus under den tredje smittebølgen.

Per søndag var det 54 innlagte pasienter med korona ved Oslo universitetssykehus.

— Av disse pasientene er 20 på intensivavdelingen av totalt 71 pasienter på intensiv, uavhengig av diagnose. 14 pasienter får behandling med respirator, opplyser OUS.

Tallene viser at antallet innlagte koronapasienter har gått noe ned den siste uken. I begynnelsen av april var det 63 pasienter med covid-19 ved OUS. Men antallet pasienter på intensivavdeling og som mottar behandling med respirator har holdt seg på omtrent samme nivå den siste uken.

VårtOslo har nylig utviklet en app for avisen. iPhone-brukere kan laste ned appen i App Store. Alle andre brukere kan laste den ned i Google Play.

Powered by Labrador CMS