En koronapasient får behandling på intensivavdeling ved Oslo Universitetssykehus Rikshospitalet.
En koronapasient får behandling på intensivavdeling ved Oslo Universitetssykehus Rikshospitalet.

Fem pasienter døde på under en uke: Nytt koronadødsfall ved Oslo universitetssykehus

En ny pasient døde i helgen med covid-19 smitte ved Oslo universitetssykehus. På under en uke er fem pasienter med covid-19 døde ved OUS, opplyser sykehuset.

Publisert

— Lørdag 28. november døde en inneliggende pasient med Covid-19-sykdom ved OUS. Dette er det 28. dødsfallet ved sykehuset relatert til pandemien. Vi kan av personvernhensyn ikke gi ytterligere informasjon om den avdøde, skriver Oslo universitetssykehus på sin nettside.

Sist uke ble preget av flere dødsfall ved sykehusets avdeling for koronapasienter ved Rikshospitalet.

28 koronapasienter er innlagt ved OUS

Foreløpig er OUS svært sparsomme med opplysninger. Men en gjennomgang av sykehusets tall viser at det på under en uke død fem innlagte koronapasienter ved sykehuset.

Sist tirsdag meldte sykehuset om det 24. koronadødsfallet ved OUS. Deretter kom det meldinger om døde pasienter de tre neste dagene før et femte dødsfall på lørdag.

Sju koronapasienter får nå behandling med respirator ved OUS, og til sammen er det per mandag 28 pasienter innlagt med covid-19 smitte ved sykehuset.

Det er registrert 79 smittede i Oslo siste døgn, skriver NTB. Det er 62 færre enn gjennomsnittet den siste uken, som var på 141 smittede per dag. Det er 82 mindre enn gjennomsnittet de siste to ukene, som var på 161 smittede per dag.

Det er totalt 2.223 smittede i Oslo de siste to ukene, viser oppdaterte tall fra Oslo kommune.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS