Vineria Ventidue stengte da et nytt skjenkeforbud ble innført i Oslo. Og anslår månedlig omsetningstap på to millioner månedlig.
Vineria Ventidue stengte da et nytt skjenkeforbud ble innført i Oslo. Og anslår månedlig omsetningstap på to millioner månedlig.

Stengt Frogner-restaurant ba om utsatt svarfrist under korona. Oslo kommune svarte Vineria Ventidue med tvangsmulkt

— Vi har ikke hørt noe på to år, før kravet om HC-toalett kom under pandemien, sier Alessandro Parmeggiani ved Vineria Ventidue. Nå truer kommunen Frogner-restauranten med bot på 20.000 kroner hvis pålegget ikke følges.

Publisert

— Vi taper omlag to millioner kroner i omsetning månedlig etter at vi stengte da det siste skjenkeforbudet kom, forteller innehaver Alessandro Parmeggiani til VårtOslo.

Den populære nabolagsrestauranten Vineria Ventidue i Gimleveien stengte dørene da skjenkeforbud igjen ble innført av byrådet i begynnelsen av november.

Midt under koronapandemien og rett før skjenkestans nummer to hadde plan- og bygningsetaten (PBE) i kommunen fremmet pålegg om at et handikapptoalett og rullestolheis, som tidligere var i lokalene, opprettes igjen.

Få tilgang til alle artikler på VårtOslo.
Som abonnent får du tilgang til stort, smått og nytt om det som skjer i nærmiljøet ditt.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

ÅR
kr 949
kr 2,60 pr. dag

Kjøp

3 MÅNEDER
kr 249
kr 2,80 pr. dag

Kjøp

MÅNED
kr 98
kr 3,30 pr. dag

Kjøp

STØTTE-ABONNEMENT
kr 198 pr. måned

Kjøp