En student som senere testet positivt for koronaviruset, befant seg på det juridiske fakultetet i Oslo. Nå blir alle studentene som var innom i forrige uke, bedt om å teste seg.

Bydelsoverlegen i Oslo ber jusstudenter om å teste seg

En student som senere fikk påvist covid-19, var på Det juridiske fakultetet i forrige uke. Nå ber bydelsoverlegen i Oslo jusstudenter om å teste seg.

Publisert

Det fremgår i en epost sendt til studenter ved fakultetet mandag morgen, ifølge Uniform.

Den smittede studenten befant seg på fakultetet onsdag, torsdag og fredag i forrige uke. Alle som var i bygget én eller flere av disse dagene, bes nå om å teste seg, uavhengig av symptomer.

Har sendt ut sms til 4.000 studenter

Bygget holder foreløpig åpent inntil videre, men Universitetet i Oslo har forsterket renholdsrutinene i etterkant av hendelsen.

4.000 studenter har i form av SMS-er fått beskjed om å teste seg, opplyser dekan Ragnhild Hennum ved det juridiske fakultet til TV 2.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS