To 17-åringer er pågrepet og siktet for grov kroppsskade i forbindelse med knivstikkingen.
To 17-åringer er pågrepet og siktet for grov kroppsskade i forbindelse med knivstikkingen.

Politiet etterlyser vitner etter livstruende knivstikking i Torggata lørdag

Natt til lørdag ble en mann i 20-årene knivstukket. Han ble kjørt til sykehus av ambulanse og tilstanden hans er i etterkant beskrevet som livstruende. På bakgrunn av mannens helsetilstand hans har det ikke vært mulig å avhøre ham.

Publisert

Politiet ble varslet om knivstikkingen av vitner kl 01:23 natt til lørdag 10. juli 2021 i Strøket-passasjen i Torggata. Det var tilfeldige vitner på stedet som varslet en politipatrulje i nærheten av åstedet om at en hendelse hadde skjedd, og politiet ankom stedet 01:24.

To 17-åringer arrestert

Vitner skal ha observert flere unge menn som løp fra stedet i retning Domkirken etter hendelsen. Flere vitner ble avhørt på stedet og det ble sikret tekniske spor.

To personer, begge 17 år, ble i etterkant av hendelsen pågrepet på bakgrunn av gjenkjenning fra videoovervåkning. De pågrepne er siktet for drapsforsøk eller medvirkning til dette, og det blir vurdert om de skal fremstilles for varetektsfengsling i dag.

Flere delaktige

Politiet tror flere var delaktige. Vitner har opplyst at de så fire-fem personer som løp i retning Domkirken.

– Vi etterforsker med utgangspunkt i at det var flere med, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet jobber også med å finne ut om det er en relasjon mellom offeret og gjerningspersonene.

Powered by Labrador CMS