Asker 20200905. Juliane Snekkestad og Marius Borg Høiby deltar i konfirmasjonen til prins Sverre Magnus i Asker Kirke.
Juliane Snekkestad og Marius Borg Høiby under konfirmasjonen til prins Sverre Magnus i Asker Kirke i 2020.

Ekskjæresten til Marius Borg Høiby, Juliane Snekkestad, lettet over å være ferdig med avhør

Anklaget ekskjæresten Marius Borg Høiby for vold mens de to var i et forhold. Juliane Snekkestad var onsdag i nytt avhør med politiet.

Publisert

– Det er en lettelse å ha blitt ferdig med dette. Nå ser vi for oss at politiet vil etterforske dette på vanlig måte og ta de skritt som er nødvendige. Hun har tillit til at politiet vil gjøre det, sier bistandsadvokat Petter Grødem til NTB.

Avhøret onsdag var det fjerde i løpet av få dager for modellen fra Vestfold. Hun ble innkalt av politiet og gitt status som fornærmet etter at hun i kjølvannet av siktelsen mot Marius Borg Høiby (27) for vold mot en kvinne på Frogner, anklaget ham vold mens de to var i et forhold.

Mistenkt

Snekkestad og kronprinsesse Mette-Marits sønn var i et forhold fra 2018 til 2022. De var også samboere i Vestfold i denne perioden, noe som er grunnen til at det er Sørøst politidistrikt som etterforsker saken.

Politiet har ikke siktet Høiby for noe knyttet til Snekkestad, men har gitt ham status som mistenkt i undersøkelser rundt straffelovens bestemmelser om mishandling i nære relasjoner.

– Det er godt for henne å komme dit hun er nå. De to hadde jo et forhold av en viss varighet, sier Grødem.

Etterforsker saken

Advokaten er ikke kjent med den videre prosessen. Oslo politidistrikt etterforsker saken mot hendelsen på Frogner natt til 4. august. Også en tilsvarende undersøkelse om mishandling i nære relasjoner mot ekskjæresten Nora Haukland tas hånd om av politiet i hovedstaden.

– Jeg kjenner ikke til dialogen mellom de to politidistriktene, men det er et samarbeid om alt dette, sier Grødem.

Powered by Labrador CMS