Politiet rykket sent onsdag kveld ut til Stovner hvor det ble løsnet skudd mot en bygning på Stovner T-banestasjon. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Skudd avfyrt fra automatvåpen mot Kiwi-butikken på Stovner

Det er skutt mot Kiwi ved Stovner T-banestasjon, og politiet har funnet et automatvåpen på stedet. En til fire personer ble sett løpende fra stedet.

Publisert

Politiet ble varslet om hendelsen klokka 22.13 onsdag kveld.

Ingen er blitt funnet skadd etter skytingen mot butikken i Fossumveien på Stovner. Like etter midnatt til torsdag melder politiet at de har avsluttet det operative søket etter den eller de som står bak.

– Vi har funnet et automatvåpen på stedet. Det er flere hull i butikken. Vi sikrer oss video fra stedet, sier operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt til NTB.

I Kiwi-butikken ved T-banen på Stovner er det flere kulehull. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Ikke skutt mot personer

Mange ringte inn og sa at de hadde hørt flere høye smell i området. Ingen av meldingene til politiet beskrev at det ble skutt mot personer.

Ifølge politiet ble en til fire personer sett løpende fra stedet. Det ble satt i gang et søk etter personene, som etter hvert ble utvidet til å gjelde langt fra der skuddene falt.

Politiet avhører vitner på stedet og forsøker å kartlegge hva som har skjedd. Blant annet avhører de innehaveren av butikken. Operasjonslederen sier at flere vitner har sett deler av hendelsen.

Et våpen er funnet på åstedet hvor det ble skutt mot en bygning på Stovner i Oslo onsdag kveld. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Høy og tynn ungdom

En av personene som politiet leter etter, beskrives som høy, tynn og ungdom.

– Han var iført svarte klær, hettegenser, hadde dekket til ansiktet og skal ha hatt på seg en grå hals, sier Skott.

Politiet ber publikum om tips dersom noen kan ha sett noe eller har informasjon om hendelsen.

Powered by Labrador CMS