Oslo 20240808. To menn i 20-årene ble angrepet ved uteserveringen på Bølgen og Moi på Tjuvholmen i Oslo. De ble også utsatt for homofiendtlige ytringer. Begge ble utsatt for vold, og én av dem ble i tillegg knivstukket. Politiet har siktet to 17-åringer, én 15-åring og én 14-åring etter hendelsen. De ble først siktet for grov kroppsskade, men ble siden endret til drapsforsøk og hatkriminalitet.
De to 17-åringene som er siktet for drapsforsøk og hatkriminalitet etter knivstikkingen på Tjuvholmen tidligere i sommer, får forlenget varetektsfengslingen med to uker, ifølge NRK. To menn i 20-årene ble angrepet, den ene av dem ble knivstukket.

Forlenget varetekt for 17-åringer etter knivstikking på Tjuvholmen

De to 17-åringene som er siktet for drapsforsøk og hatkriminalitet etter knivstikkingen på Tjuvholmen tidligere i august, får forlenget varetekt.

Publisert

De to varetektsfengsles i to uker til, går det fram av en kjennelse fra Oslo tingrett ifølge NRK.

Politiet har sagt at de ønsker forlenget varetekt av guttene på grunn av faren for gjentakelse.

Det var natt til lørdag 3. august at to menn i 20-årene ble angrepet ved uteserveringen til restauranten Bølgen og Moi på Tjuvholmen. Begge ble utsatt for vold, én av dem ble knivstukket. De skal også ha blitt utsatt for homofiendtlige ytringer.

De to er også siktet for ran av en tenåringsgutt som deltok på Norway Cup i sommer.

Powered by Labrador CMS