Ballplassen ved Grünerhagen på nedre del av Grünerløkka.

Resultatløst søk etter pistolmann på Grünerløkka

Søket etter en mann med pistol ble avsluttet i 22-tiden tirsdag, etter at en annen mann sa han var blitt truet i en park på Grünerløkka tirsdag kveld.

Publisert

Politiet i Oslo opplyser til NTB at de fremdeles kun har fått den ene meldingen om pistoltrusselen, og at søket var uten resultater.

Det er heller ikke funnet noen vitner til hendelsen, og politiet ønsker kontakt med personer som eventuelt har sett noe.

— Klokken 21.20 fikk vi melding om at en mann hadde truet en annen mann med pistol i parken Grünerhagen. Mannen med pistolen løp deretter vekk fra stedet, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NTB.

Ingen skudd avfyrt

Ingen skudd ble avfyrt i hendelsen, og ingen personer ble fysisk skadd.

Mannen som sa han ble truet, skal ikke ha vært så villig til å hjelpe politiet, ifølge Stokkli.

Politiet fikk et signalement på mannen, men ønsket ikke å gå ut med det. Det aktive søket med helikopter og flere patruljer ble avsluttet rundt klokka 22.

Parken Grünerhagen der hendelsen skjedde, ligger langs Akerselva ved Nedre Foss gård på Grünerløkka.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS