22-åringen er utviklingshemmet. Han skal ha hatt på seg en blå shorts og blå t-skjorte da han forsvant tirsdag.
22-åringen er utviklingshemmet. Han skal ha hatt på seg en blå shorts og blå t-skjorte da han forsvant tirsdag.

Politi og letemannskaper søker etter savnet 22-åring. Forsvant fra området ved Skullerud

Ved 23.30-tiden sankthansaften var den utviklingshemmede mannen på 22 år fortsatt ikke kommet til rette, opplyser politiet. Nå går de ut med detaljert signalement.

Publisert

— Vi leter etter en 22 år gammel mann som er savnet fra området Skullerud tirsdag, opplyser politiet.

— Han er 158 cm, lys brun i huden, krøllete svart hår, mørkeblå piquetskjorte og shorts, blå lange sokker, hvite nike sko og mulig en grå sekk. Han er utviklingshemmet og har noe påfallende gange, skriver politiet på Twitter.

Blå shorts og blå t-skjorte

Ved 23.30-tiden sankthansaften var 22-åringen fortsatt ikke kommet til rette. Politiet beskriver klærne den unge mannen hadde på seg da han forsvant.

— Han er iført mørk blå shorts, blå t- skjorte med hvite bokstaver foran, en sekk med lyst felt på store deler av framsiden. Han er litt mørkere i huden enn på første bilde. Mulig sett på Mortensrud, opplyser Oslo politidistrikt.

Både politipatruljer og mannskaper fra Norsk Folkehjelp, Røde Kors, Norske redningshunder og andre frivillige mannskaper deltok i leting utover kvelden og natta.

Opplysninger om savnede kan gis politiet på telefonnummer 02800

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS