Mer kaos i VIF: Styreleder i Vålerenga Ishocket trekker seg på grunn av familien. Bildet er fra den 6. kvarfinalekampen i NM-sluttspillet i ishockey mellom Storhamar og Vålerenga i CC Amfi på Hamar.Foto: Javad Parsa / NTB

Vålerenga-leder Arnold Nybo har trukket seg. VIF må finne ny styreleder

Etter knappe to måneder som Vålerenga-leder trekker Arnold Nybo seg fra vervet som styreleder i Vålerenga ishockey. Årsaken han oppgir er helse-endring i nærmeste familie.

Publisert

— Jeg skulle gjerne stått tiden ut, men i forrige uke skjedde det en helse-endring i min nærmeste familie som ikke er forenlig med et meget interessant og noe tidkrevende verv, sier Nybo til nitten.no.

For mindre enn syv uker siden ble Nybo valgt på årsmøtet. Han tok over for Jan Tore Kjær som ikke stilte til gjenvalg.

— Nå må jeg bruke min tid på å være tilstede for de som betyr mest, sier Nybo til nitten.no.

Nestleder ønsker ikke å overta

I en epost til klubbens medlemmer inviterer Vålerenga medlemmene til et ekstraordinært årsmøte 30. mai. De skriver at det må velges ny styreleder fordi valgte nestleder i Vålerenga ishockey ikke ønsker å ta over vervet. Det opplyses også at to varamedlemmer har trukket seg.

Det jobbes ikke etter de verdiene jeg står for eller de jeg mener Vålerenga skal stå for.

Brede Csiszar

Fredag i forrige uke trakk varamedlem i styret, Brede Csiszar, seg fra vervet sitt.

— Jeg kan ikke stille meg bak noe som helst av beslutninger, ansettelsesprosesser eller kommunikasjon med spillere på og uten kontrakt. Det jobbes ikke etter de verdiene jeg står for eller de jeg mener Vålerenga skal stå for, sa Csiszar til nitten.no.

Kort tid senere ble det kjent at også Andreas Stene, også han tidligere Vålerenga-spiller, forlot sin plass i styret.

Powered by Labrador CMS